Συμμετοχή στους αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ



Ξάνθη 31-05-2016

Η Ομάδα Φυσικής Αγωγής ευχαριστεί τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και τους καθηγητές Φ.Α. για τη συμμετοχή τους στους αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ, τους συλλόγους Διδασκόντων για τη συνεργασία τους καθώς και τους Διευθυντές των Δημοτικών σχολείων για την πολύτιμη συμβολή τους στην διεξαγωγή της φετινής διοργάνωσης των αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ. Συγχαίρει τους μαθητές για την καλή τους διαγωγή, το ήθος και την ευγενή άμιλλα που επιδείξανε.
Οι μετακινήσεις των μαθητών φέτος καλύφθηκαν από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης με αποτέλεσμα να έχουμε διπλάσιες συμμετοχές Σχολείων και μαθητών.
Ευχαριστούμε το 1ο 2ο 3ο 4ο 5ο 6ο 7ο 8ο 9ο 10ο 11ο 12ο 13ο 14ο 15ο 17ο 18ο 20ο  Μουσικό, Αβδήρων, Εκκλησιαστικό, Πολυσίτου, Ερασμίου, Ολβίου, Τοξοτών, Γενισέας, Γλαύκης, Σμίνθης, Εχίνου, Άξιον, 1ο & 2ο  Μ.Κιμμερίων, Σημάντρων, Σελέρου, Ηλιόπετρας, Κατραμίου, Πετεινού, Πολυσίτου, Ωραίου, Μ. Ευμοίρου και άνω θερμών και Μύκης,  για τη συμμετοχή τους και τη συνεργασία τους.
Τα Αθλήματα που πραγματοποιήθηκαν είναι:
Ατομικά
ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
δρόμος 50μ., δρόμος , 1000μ., άλμα σε ύψος, άλμα σε μήκος, μπαλάκι, αγώνες σκυταλοδρομίας.   
Ομαδικά
Χειροσφαίριση      
Πετοσφαίριση     
Καλαθοσφαίριση 
Ποδόσφαιρο                 
Στα πλαίσια των αθλοπαιδιών διεξήχθησαν αγώνες Επιτραπέζιας αντισφαίρισης και Αντιπτέρισης στο 3ο ΓΕΛ Ξάνθης καθώς και αγώνες σκακιού σε συνεργασία με το Σκακιστικό Όμιλο Ξάνθης για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
Ευχαριστούμε το 3ο ΓΕΛ Ξάνθης για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του σχολείου και την πολύτιμη βοήθεια των Κ.Φ.Α. του Σχολείου, το Δήμο Ξάνθης για την συνεργασία και  την πολύτιμη βοήθειά του σε όλες τις διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν, τους  Δ/ντές της ΔΔΕ και ΔΠΕ Ξάνθης Κο Γ. Παπαθανασίου και τον Κο Α. Μάρκου  για την βοήθεια και τη συμπαράστασή τους. Ιδιαιτέρως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειακό Διευθυντή Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη των μετακινήσεων όλων των Σχολείων της περιφέρειας του νομού.   


Η Ομάδα Φυσικής Αγωγής, η Π/θμια και η Β/θμια Εκπ/ση Ξάνθης θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους και τους φορείς που συντέλεσαν στην διεξαγωγή όλων των Αγώνων Λυκείων, Γυμνασίων και Δημοτικών Σχολείων του νομού μας για το σχολικό έτος 2015-2016.




Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΞΑΝΘΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΤΗΛ. 2541350307