Επίσκεψη της Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας στο σχολείο μας



Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 επισκέφθηκαν το σχολείο μας  η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κα. Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ο Αρχηγός του ΓΕΣ  Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Διοικητής  του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς στο πλαίσιο του έργου της βελτίωσης και ανακαίνισης του κτηρίου που στεγάζεται το Νηπιαγωγείο Μύκης,  το οποίο έχει υλοποιηθεί από το Δ΄ Σώμα  Στρατού.

Εργασίες βελτίωσης και ανακαίνισης του Νηπιαγωγείου Μύκης

Την Υφυπουργό και τους Αρχηγούς τους υποδέχθηκε η Διεύθυνση του σχολείου μας, μαζί με την Αναπληρώτρια Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης κα. Δήμητρα Ντομπρίκη.

Μαθήτριες του χωριού ντυμένες με παραδοσιακές στολές προσέφεραν στην Υφυπουργό λουλούδια, ενώ η Υφυπουργός έδωσε στον Διευθυντή του σχολείου μία αναμνηστική πλακέτα και μοίρασε δώρα στα μικρά παιδιά.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Ο Διευθυντής του σχολείου στον χαιρετισμό του καλωσόρισε την Υφυπουργό και την ευχαρίστησε για την έμπρακτη βοήθεια που προσφέρει το Δ΄ Σώμα Στρατού. Στο τέλος του χαιρετισμού του, αιτήθηκε την οικονομική βοήθεια για την διεκπεραίωση της περίφραξης του αύλειου χώρου του σχολείου.

Η Υφυπουργός και οι Αρχηγοί υποσχέθηκαν να κάνουν ότι είναι δυνατό για να λυθεί το πρόβλημα της περίφραξης του σχολείου.